ouders op bezoek
Door: Geke
Blijf op de hoogte en volg Geke
14 Augustus 2005 | Zambia, Mazabuka
De afgelopen dagen mijn schooltje, huisje, stadje laten zien. Ze kregen de eerste cultuurshock in Lusaka, waar ze er achter kwamen dat het land minder veilig was als dat ze dachten; politie loopt gewapend rond, overal bewaking, alle huizen zijn ommuurd, overal 3 dubbele sloten op, mensen worden beroofd of vermoord op straat, etc. Mazabuka vonden ze stoffig, de school kleiner dan verwacht, en ons huis vonden ze maar primatief maar ze vinden het hier geweldig, don’t get me wrong! Daarna doorgereden naar Livingstone waar we de watervallen en een gamepark hebben bezocht. Voor mijn ouders de eerste kennismaking met olifanten, giraffen, zebra’s, neushoorns, etc. Nu weer even terug in mazabuka en morgen door naar Kafue National Park, wat hebben we het toch weer slecht he….
14 Augustus 2005 - 09:49
Hannie Van De Wal:
gelukkig is de reis naar jou dan toch doorgegaan,maak er een fantastische vakantie van en geniet!!!!Doe ze maar heel veel groetjes en ik hoor het wel wanneer ze weer thuis zijn. -
14 Augustus 2005 - 13:05
Els:
Eindelijk samen. de rest komt wel goed. Nu maar genieten . Hartelijke groeten, ook van Jan -
14 Augustus 2005 - 19:00
Tante Tiny:
fijn dat je ouders toch gekomen zijn.Maak er `n gezellige tijd van .Ik ben best `n beetje jaloers op hen.Groetjes tante tiny -
15 Augustus 2005 - 09:38
Tonny Vermeer:
Hallo Geke, fijn dat je ouders goed zijn aangekomen, Jan en ik wensen jullie een hele fijne tijd samen in Afrika, geniet ze en heel veel groetjes van ons. -
16 Augustus 2005 - 22:57
Jans:
Ik ben na een geweldige reis inmiddels weer terug in het kikkerlandje. Heel veel plezier met je ouders! XX