verplichte vakantie - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu verplichte vakantie - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu

verplichte vakantie

Door: Geke

Blijf op de hoogte en volg Geke

15 September 2005 | Zambia, Lusaka

Na 5 weken vakantie had ik weer zin om aan de slag te gaan op school, maar helaas.... een flinke ontsteking heeft mij verhinderd om terug te gaan naar Mazabuka omdat de gezondheidszorg in Lusaka vele malen beter is dan in Mazabuka.

Inmiddels gaat het al stukken beter met me, de ontsteking is gisteren weggesneden (zonder verdoving) en ik kan mijn arm weer redelijk goed gebruiken. Nu mag ik elke dag terug komen om te spoelen en een nieuwe drain te plaatsen. Ook even afwachten hoe de tweede knobbel zich gaat ontwikkelen maar het ziet er wel goed uit en daarom hoop ik volgende week weer naar "huis" te gaan.

Verder weinig spannends. Afgelopen week met Juul naar Chipata geweest waar zij weer een training mocht geven op het ziekenhuis en ik weer op haar dochtertje mocht passen. Deze week dus rustig aan gedaan dus weinig nieuws te melden.

• 15 September 2005 - 16:21

Hannie V.d.Wal:

Je bent wel een pechvogel!!Ik wens je veel beterschap en een snelle genezing.

• 19 September 2005 - 11:40

ARIAN:

HOI GEKE,

Alles goed met mij wel.'
    leuke foto's kun je snachs wel slapen?
    Leuk weekend gehad is er nog iets te beleven daar.
    Wij zijn een weekend weeste fietsen in limburg was heel leuk.
    Heb wel een flinke schaafwond op mijn bil en wat last van mijn rug.
    Ben bij een afdaling afgesneden en flink op mijn plaat gegaan maar trekt wel weer bij.
    Er is weinig nieuws uit het pitorreske beek.
    Ik ga zo weer werken groetjes arian

• 19 September 2005 - 21:01

Jans:

Ge ge toch, hoezo heb je nu weer een ontsteking weg laten snijden? Nou, voordeel van die week extra is energie voor tien straks op school... Beterschap! Liefs

Geke

tja, wie ben ik en waarom hou ik een weblog bij? Ik heb de keuze gemaakt om naar het buitenland te verhuizen, mijn familie en vrienden hebben mij uiteraard liever in Nederland om de hoek wonen.... dus dan kan ik op zijn minst toch een weblog bijhouden zodat zij mee kunnen lezen met alles wat ik mee maak?!?