Huisje, boompje, beestje
Door: Geke
Blijf op de hoogte en volg Geke
16 Februari 2006 | Zambia, Lusaka
Ik heb de auto van de vrouw van mijn baas kunnen kopen; een blauwe Toyoto Corona. Gewoon een simpele (grote) bak; niks super-de-luxe maar alles zit erop en eraan. We zijn er blij mee!
Gisteren heb ik mijn spullen verhuisd naar mijn nieuwe huisje. Dit huis deel ik met Lisa (uit Finland) en Lia (uit Italie). We hebben allemaal een eigen kamer; een gemeenschappelijke eetkamer, woonkamer, keuken en badkamer met bad en douche. Verder een mooie tuin & parkeergelegenheid en alles is gemeubileerd. Het huis is een bewaakte compound met 11 andere huizen. Het ligt in een goede buurt in Lusaka, een beetje uit de stad. Ik kan niet anders zeggen dat het een super huis is, zelfs inclusief DSTV (schotel-tv) en dus kan ik voortaan het NOS-journaal zien!
Ik heb nog geen foto's gemaakt van auto & huis maar ook dit zal ik snel doen, maar snel is in Afrika natuurlijk een relatief begrip!
16 Februari 2006 - 08:31
Ronald De Groot:
Shikenu Mwani, zeggen ze dan in de Lunda-taal die in het uiterste noordwesten wordt gesproken (Mwinilunga Area). -
16 Februari 2006 - 15:57
Karlijn:
Ha die Ge, goed bezig met het huis, en de auto!Ben benieuwd naar de foto's..spreek je snel weer over de sms,liefs kaatje -
17 Februari 2006 - 05:35
Saskia:
Hai meis, lekker dat je nu je eigen stekkie hebt. Ik hoop dat het gezellig zal zijn met je nieuwe huisgenoten. En een eigen auto. Wel zo handig om mobiel te zijn in de grote stad. Gaat de goede kant op :). Hoe ist op je werk? xx -
19 Februari 2006 - 15:43
Jans:
Mooi, huis en auto is binnen. Gaat over het algemeen sneller dan in Nederland heb ik het idee ;-)... Ben benieuwd naar je foto's. xx