op zijn afrikaans
Door: Geke
Blijf op de hoogte en volg Geke
03 Februari 2006 | Zambia, Lusaka
Maar jullie willen vast weer een update. Aller eerst; het gaat goed met me, het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. Inmiddels moeder-af maar een auto rijker al krijg ik die pas volgende week. Ook huisgenoten gevonden maar nog geen huis maar ook daar wordt aan gewerkt! Het werk bevalt goed, natuurlijk is het even wennen. Wat ik nu doe? Tja, dat is de vraag, van functiebeschrijvingen hebben ze hier nog nooit gehoord. Ik hou me bezig met de lopende dingen in de winkel, reorganiseer het warehouse, check de voorraden en nu ga ik me meer en meer richten op het systeem dat ze voor de verkoop en voorraadbeheer gebruiken. Het is gezellig, leuke collega's en leuke klanten. Maar alles op zijn afrikaans, geen regels, niks gepland, alles langzaam. Mensen zitten met een sigaret aan de kassa en afval wordt verbrand of begraven in de tuin.
Ik ga het weekend even terug naar mijn "hometown" Mazabuka om mijn oude vrienden op te zoeken, even weg uit de stad!!
05 Februari 2006 - 19:39
Jans:
Functiebeschrijving of niet, als je het naar je zin hebt en je kunt er van leven prima toch? ;-) xx -
08 Februari 2006 - 15:13
Tante Tiny:
hoi Geke,Leuk om te horen dat `t goed met je gaat.Zijn `t allemaal afrikanen waar je mee samen werkt,if lopen er nog meer vasn die bleek scheten rond.Doe je best en tot hores . -
08 Februari 2006 - 20:00
Sivan En Ralph:
Hee die geke,
Gelukkig gaat alles goed met je! En met die baan van je komt het ook allemaal wel goed denk!!!
Veel succes en we sturen gauw een mailtje...
Doei xxx -
09 Februari 2006 - 13:50
Tante Els:
Hoi Geke
Het gaar je weer op z'n afrikaans? relaxt en op zijn gemakkie. Is de reis zonder troubels verlopen en is alles wat je hier gekocht hebt ook heel aangekomen. Leuk weekend in je hometown en tot wedermails. -
13 Februari 2006 - 12:44
Els:
Het klinkt allemaal weer zo vertrouwd olgens mij heb je het wel naar je zin. En maak zelf maar een leuke functieomschrijving. Wij zijn inmiddels verhuisd, vandaar dat de reactie wat uit bleef. Tot gauw weer. -
15 Februari 2006 - 22:23
Jans:
Ge, waar blijft de volgende log? xx