Advertenties in de krant
Door: Geke
Blijf op de hoogte en volg Geke
20 September 2006 | Zambia, Lusaka
Een paar voorbeelden:
GOOD NEWS
Dr. Chungu from Tanzania, Malawi and now operating in Zambia is offering the following Traditional Medicines.
- Football skills.
- House protection from wizards.
- Best traditional family planning.
- Winning run away husbands, wifes, boyfriends and girlfriends.
- Washing out demons.
- Washing out importance.
- Offer medicine for memory losses.
- Especially for examination classes.
- Recovering lost money or if pick pocked.
- Curing STDs and other general diseases.
- Drewing lustomers to your business.
- Getting rich through an uncurious means.
- Cure back bone palms; chest pains, TB etc.
- Also offer sexual transmitted disease.
En om nu eerlijk te zijn; ik denk dat ze alleen in het laatste succesvol zullen zijn (en nee ik ben niet het woord "curing" of "prevention" vergeten).
Een ander voorbeeld:
Doctor JK Chibwe
Cures TB/HIV/AIDS/STDs.
If you are positive put on ARVs or not. Jocks with ARVs to cure HIV/AIDS/TB. Cells multiply quickly. We had 114 patients rising to 192 some are tasted negative after treatment. Children 1 year to 5 years free treatment notice change after one week. 18 years experience.
We geloven het meteen! En ook hier heb ik bij het typen van ‘tasted’ geen typ fout gemaakt.
Verder alles oke hier, de verkiezen staan voor de deur maar daar zal ik niet bij aanwezig zijn aangezien ik as zaterdag voor 2 weken op vakantie in Zuid Afrika, Swaziland en Mozambique ga. Ik ben dan dus niet bereikbaar op mijn gsm!
20 September 2006 - 20:17
Charlotte:
Geweldig!!
Ga bijna terug verlangen naar dit soort bizarre feitjes.. In Nederland hebben we alleen maar prinsjesdag, saai...
Geniet van je vakantie, veel plezier en veel liefs!!
Charlotte -
21 September 2006 - 15:06
Ronald:
Vroeger hadden we in Nederland het programma "Hoe bestaat het" en dat kunnen ze nu ook op de Zambiaanse TV gaan uitzenden! Tot in Lusaka! En veel geluk in SA, en vooral geluk voor Juul! -
22 September 2006 - 14:04
Saskia:
Hoi Geke,
ik ben ook in Zuid-Afrika, bel me even. Volgens mij krijg je mijn sms niet aan: 078-1275650. Kunnen we elkaar even zien en bijkleppen.
Dikke kus,
Saskia -
25 September 2006 - 11:36
Kaatje:
Bedankt voor je SMS op mijn verjaardag..
Grappig je verhaal hierboven!Geniet van je vakantie en we mailen snel weer!xxx -
29 September 2006 - 21:36
Jans:
Mooie mail Gé... Alles goed hier in Adam. behalve dan dat ik een opgezette keel heb van een ontstoken verstandskies... Reis naar Azië is geboekt! Vertrek 8 januari voor zes weken. Had je nog in de planning voor die tijd naar Nederland te komen, of dit jaar niet? Liefs. -
16 Oktober 2006 - 15:12
Kaatje:
Ja vervolg op Jans dr mail, kom je nog op "vakantie" naar Holland???
Nog nieuwtjes vanuit Afrika?
kuzzz kaatje