still alive - Reisverslag uit Swakopmund, Namibië van Geke Jong - WaarBenJij.nu still alive - Reisverslag uit Swakopmund, Namibië van Geke Jong - WaarBenJij.nu

still alive

Door: Geke

Blijf op de hoogte en volg Geke

25 November 2006 | Namibië, Swakopmund

Skydiven was gaaf!!!!! En ik leef nog, geen botten gebroken dus helemaal goed! Quadbiken was ook geweldig, echt super tegen zo'n duin in de woestijn oprijden! Helaas was het weer niet goed genoeg voor sandboarden, volgende keer beter.

Na terugkomst in Zambia meer nieuws.

• 26 November 2006 - 22:13

Bram Verstegen:

Skydiven, ik zou het niet durven. Maar ik ben wel benieuwd naar jou ervaringen. Ik wacht in spanning je uitgebreide verhaal af.

• 30 November 2006 - 11:59

Jans:

Ow, klinkt stoer Gé, dat skydiven en quadbiken! Misschien dat ik je wel een keer kom opzoeken in Afrika, want zo te lezen valt daar ook genoeg te beleven ;-) Hier verder alles prima. Ik heb vandaag ook weer wat voorbereidingen getroffen voor mijn reisje in januari - inentingen, ambassade etc. - Ik heb er echt zin in! Maar tot die tijd staan er nog wat feestelijke decemberdagen op de planning en moet ik nog het een en ander doen aan mijn BA-scriptie. Kwam je nog deze kant op rond de kerst? Ik hoor het wel en zo niet: geniet/werk ze! Liefs uit een guur A'dam!

• 06 December 2006 - 20:53

Els:

Leuk weer eens wat te horen. Je hebt het daar echt goed naar je zin he Geke Wat fijn dat je zo geniet. En hoe zit het met de foto's. Een leeuwtje tussendoor zou wel leuk zijn. Groetjes uit Hilvarenbeek waar het vandaag en gisteren regent en regent en regent ....

Geke

tja, wie ben ik en waarom hou ik een weblog bij? Ik heb de keuze gemaakt om naar het buitenland te verhuizen, mijn familie en vrienden hebben mij uiteraard liever in Nederland om de hoek wonen.... dus dan kan ik op zijn minst toch een weblog bijhouden zodat zij mee kunnen lezen met alles wat ik mee maak?!?