I'm flying
Door: Geke
Blijf op de hoogte en volg Geke
24 November 2006 | Namibië, Swakopmund
Afgelopen zaterdag naar Livingstone gelift, de volgende dag over de grens kamperen aan de Zambezi Rivier en de dag daarna kon de echte trip beginnen. Met een vrachtwagen mee door de caprivi strip, helaas niet Tsumeb gehaald wat ons doel was, en daarom maar blijven overnachten in de truck (de vrachtwagenchauffeur was ergens anders gaan slapen, don't worry). Woensdag en donderdag naar Etosha National Park geweest, schitterend!!!! Zeer afwisselende natuur, veel kleuren, veel verschillende gezichten. Ook gelukkig veel dieren gezien, dat blijft natuurlijk altijd een verrassing en puur genieten als je ineens rechts van je een neushoorn ziet of dat er ineens een groep leeuwen aan komt lopen.
Vandaag verder gelift naar Swakopmund (6 uur - 600 km, niet slecht met 4 liften), een touristen stadje aan de zee met alle ingredienten om de adrenaline te laten stijgen. En dus ga ik morgen quadbicken, sandboarden en......skydiven!!!!! Tja, of dat nu zo'n goed idee is??????
25 November 2006 - 10:25
Saskia:
Heel veel plezier, skydiven is gaaf!!
Afgelopen week heb ik ook weer behoorlijk wat dieren gezien, waaronder jouw vriendjes... :)
Dikke kus, -
27 November 2006 - 14:14
Kaatje:
Ha die Geke,
Sow even op de sportieve tour!Gaaf! Geniet van de vakantie..ik ga je volgende pagina lezen ;-)
Groetjes Karlijn