Zambia here I come! - Reisverslag uit Oosterhout, Nederland van Geke Jong - WaarBenJij.nu Zambia here I come! - Reisverslag uit Oosterhout, Nederland van Geke Jong - WaarBenJij.nu

Zambia here I come!

Door: Geke

Blijf op de hoogte en volg Geke

13 Maart 2008 | Nederland, Oosterhout

Het heeft even geduurd maar het is dan eindelijk zo ver.... ik mag terug naar mijn geliefde Zambia!

Het heeft niet mee gezeten, alles wat tegen kon zitten heeft ook tegen gezeten. Het heeft mijn baas veel moeite gekost maar via de hoogste macht, de minister, is het nu eindelijk voor elkaar. De administratieve kant moet nog geregeld worden maar niets houd mij meer tegen. Zambia here I come!

Nederland was niet altijd even makkelijk. Ik kon maar moeilijk mijn draai vinden ondanks zo veel lieve vrienden om mij heen. Ik kwam voor twee weken, uiteindelijk ben ik straks 9 maanden hier geweest. Maanden vol onzekerheid waarin ik niet voor- of achteruit kon. Ik kon niks opbouwen want over een paar weken ging ik toch weer!?!
Uiteindelijk heb ik veel geluk gehad, een bedrijf waar er altijd wel werk voor me te vinden was, een super anti-kraakpand om in te wonen en door heel Nederland logeerplekken. Bovendien ben ik natuurlijk naar Marokko geweest... en ik ga volgende week naar Rome! Nog even iets "europees" voor ik weer naar "donker Afrika" afreis.

Wanneer dat is? 27 maart dus al over 2 weken.

Maar niet getreurd; ik ga jullie weer op de hoogte houden via deze site!

• 14 Maart 2008 - 16:14

Els :

Een blij bericht, een vrolijke foto.
    Na 9 maanden wachten, op naar "jou"
    Zambia. Het is je van harte gegund!

• 17 Maart 2008 - 09:24

Hannie V. D. Wal:

Eindelijk,eindelijk!!!!!! Gefeliciteerd!!
    Ga hiervan genieten en een fijne reis naar Rome gewenst.

• 17 Maart 2008 - 09:25

Hannie V. D. Wal:

Eindelijk,eindelijk!!!!!! Gefeliciteerd!!
    Ga hiervan genieten en een fijne reis naar Rome gewenst.

• 17 Maart 2008 - 18:33

Frits:

Hee Geke!,

ik heb je weblog gevonden erg leuk om te lezen. het was ook leuk je gesproken te hebben ik heb er echt wat aangehad dankjewel!. ik wens je veel succes in zambia en ik zal nog wel een paar keer op je weblog kijken.

groeten Frits

• 23 Maart 2008 - 15:26

Pierre En Els:

Ten eerste proficiat je mag terug naar je geliefd Zambia en natuurlijk ook nog proficiat met je verjaardag. Geke het is je gegund want we weten allemaal hoe je naar Zambia verlangde. Vanuit een koud Dongen wensen je alvast een zeer goede reis een hartelijk weerzien met je "afrikaanse vrienden"en heel veel geluk wat je daar zeker vind. Geke het gaat je goed!!! Ook namens je neven Dennis en Bonnie, Jeroen en Maxime. We volgen je. Geniet nog even van je dagen in koud Holland.

• 26 Maart 2008 - 16:15

Je (ex)collegas JCI:

Heb je genoten in Rome?

Hele goeie reis naar Zambia.
    En tot schrijvens...

Groetjes van ons allemaal

enne...stuur binnenkort wat foto's

• 30 Maart 2008 - 15:28

Pierre En Els :

Ik kreeg vanuit Hilvarenbeek te horen dat je Zambia binnen bent. Nou meid van harte gefeliciteerd en op naar je nieuwe start. Wij wensen je veel geluk daar in jouw Zambia, het gaat je goed.