I’m so broke, I can’t even pay attention - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu I’m so broke, I can’t even pay attention - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu

I’m so broke, I can’t even pay attention

Door: Geke

Blijf op de hoogte en volg Geke

19 Mei 2008 | Zambia, Lusaka

Ik rij op mijn gemak richting het vliegveld over de great east road. Ik heb tijd genoeg en hou mijn snelheid goed in de gaten want op deze weg staan ze vaak met een speedtrap. Inderdaad, een politieagent springt achter de boom vandaan en gebied me te stoppen. Uiteraard stop ik maar begin met mijn verdediging voor de politie agent iets kan zeggen, ik reed namelijk echt niet te hard (deze keer dan). “Maar mevrouw wij hebben u alleen gestopt om u te waarschuwen voor de gevaren van te hard rijden”. Jaja...... sorry jongens, voor jullie geen extra inkomen vandaag.

• 19 Mei 2008 - 18:03

Saskia:

Dit is te grappig! Hoe voorspelbaar :)

• 19 Mei 2008 - 18:18

Jan En Els:

Hoi Geke
    Je bent blijkbaar al echt ingeburgerd want dat zijn zo van die lands-eigen
    (n)aardigheden. Het lijkt allemaal al weer zo gewoon dat je daar bent. Maar het blijft leuk om af en toe wat van die typische belevenissen te horen.
    Groetjes uit Beek

• 03 Juni 2008 - 09:07

Karlijn:

hey Geke

Super leuk je huis in Afrika! leuk dat je de foto's op de site zet!
    Weer helemaal terug in town, werk ook alles oke?have fun groetjes kaat

Geke

tja, wie ben ik en waarom hou ik een weblog bij? Ik heb de keuze gemaakt om naar het buitenland te verhuizen, mijn familie en vrienden hebben mij uiteraard liever in Nederland om de hoek wonen.... dus dan kan ik op zijn minst toch een weblog bijhouden zodat zij mee kunnen lezen met alles wat ik mee maak?!?