Naar Nederland - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu Naar Nederland - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu

Naar Nederland

Door: Geke

Blijf op de hoogte en volg Geke

18 December 2005 | Zambia, Lusaka

Bijna een jaar weg en met Kerst en Nieuwjaar voor de deur was het tijd om beslissingen te gaan nemen…. Zoals jullie uit mijn verhalen op hebben kunnen maken, heb ik het hier prima naar me zin. Daarom komt mijn besluit om in Zambia te wonen en werken misschien niet als een grote verassing. Maar eerst kom ik gezellig kerst en Oud & Nieuw vieren in Nederland. Ik blijf waarschijnlijk tot half Januari, dus als jullie nog een gaatje in je agenda hebben, ik zou het leuk vinden om iedereen weer te zien!

Wat ga ik doen? Vorige week ben ik begonnen als manager bij een transportbedrijf in de hoofdstad. Een leuke, afwisselende baan in een leuk, groeiend bedrijf waar ik het zeker naar mijn zin zou hebben gehad. Maar plannen zijn er om altijd te wijzigen en zo kwam er dit weekend een tweede mogelijkheid, voorraadbeheer bij de Zambiaanse boerenbond. Een baan met meer mogelijkheden en uitdagingen voor mij en die beter aansluit bij mijn studie. Dus ja, daar ga ik na mijn vakantie in Nederland aan beginnen….. spannend.

Prettige feestdagen allemaal en tot snel!!!!!

En ps: dat ik voorlopig nog niet in Nederland wil wonen betekend niet dat ik niet van jullie hou, integendeel!!!!

• 18 December 2005 - 10:20

-Hannie Van De Wal:

Jouw besluit komt niet als donderslag bij heldere hemel.Heel veel succes ermee en ik hoop je toch even te zien als je in Nederland bent,mischien met de verjaardag van je moeder,dus tot dan.

• 18 December 2005 - 10:48

Ronald:

leuk joh, wie weet komen we elkaar weer in de trein tegen. Ik werk nu tijdelijk in Breda en trein met regelmaat tussen Hillegom en Breda. En lét dan héél goed op mijn spullen! Gisteren leuke mail van Julie ontvangen: contacten zat in Zambia. Ik zal Julie zeker ook ontmoeten ivm haar project voor de invaliden. Jouw keus voor de toekomst betekent dat je ook zéker Solwezi zult bezoeken: overnachten is kostenloos! Fijne tijd in ons coole en toch warme Nederland!

• 18 December 2005 - 14:02

Jans:

"Op vakantie" naar Nederland... Haha, klinkt gek! Oud & Nieuw vier ik dit jaar in Amsterdam, maar ik heb nog wel een gaatje vrij hoor, voordat je weer terug naar "huis" gaat! xxx

• 23 December 2005 - 08:56

Els:

Hallo lieve Geke,
    Eigenlijk niet verbaasd maar toch wel een beetje onder de indruk van je besluit om terug te gaan naar Zambia. En.. ik kom zeker even bij je aan want ik zal blij zijn je weer te zien. Goede reis en fijne feestdagen .xx

• 06 Januari 2006 - 18:16

Jans:

Ha Gé! Ik vond het heel leuk je weer even gezien en gesproken te hebben! Bedankt voor je cadeautje! Geniet nog heel even in Nederland en heel veel plezier en succes met je nieuwe baan terug in Zambia! Dikke kus.

Geke

tja, wie ben ik en waarom hou ik een weblog bij? Ik heb de keuze gemaakt om naar het buitenland te verhuizen, mijn familie en vrienden hebben mij uiteraard liever in Nederland om de hoek wonen.... dus dan kan ik op zijn minst toch een weblog bijhouden zodat zij mee kunnen lezen met alles wat ik mee maak?!?