terug in Nederland
Door: Geke
Blijf op de hoogte en volg Geke
08 Januari 2006 | Nederland, Hilvarenbeek
Kerst en oud & nieuw doorgebracht bij mijn broer, de rest van de tijd gelogeerd bij mijn ouders in het oude, vertrouwde Beek. Ondertussen vul ik mijn tijd met lunch-afspraken, vriendinnen bezoekjes, gezellig uiteten en natuurlijk een bezoekje aan de Verandering (kroeg).
Vrijdag de 13e is het weer zo ver, dan stap ik weer op het vliegtuig naar Zambia waar ik zaterdagochtend aan zal komen. Voor die tijd hoop ik iedereen nog eventjes gezien te hebben, ik moet jullie tenslotte weer een lange tijd gaan missen.
08 Januari 2006 - 13:51
Ronald De Groot:
Muji byepi, Geke! Een beetje Lunda kan dan geen kwaad als je heimwee hebt naar Zambia. Wij zien elkaar wel weer in Zambia. 't Is zo kort dag voor een weerzien in Nederland. Ik wens je bijzondere dagen temidden van familie en vrienden en tot in "ons tweede vaderland". Kufwompa! Ronald -
08 Januari 2006 - 19:41
Marjan En Joop:
lieve Geke
Wij vonden het erg fijn dat je nog bij ons was en te zien en horen dat het goed met je gaat in Zambia. Wij blijven je volgen en wensen voor het nieuwe Afrika-jaar alle goeds van de wereld en heel veel succes met je nieuwe baan. Warme groeten. joop en marjan -
12 Januari 2006 - 17:33
Jans:
GOEDE REIS GE EN "WEL THUIS" !!! DIKKE KUS.