terug in Zambia - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu terug in Zambia - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu

terug in Zambia

Door: Geke

Blijf op de hoogte en volg Geke

21 Januari 2006 | Zambia, Lusaka

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat het goed met me gaat. Veel veranderingen; in een klap moeder en werkende vrouw. Nee, ik ben niet zwanger.... Juul moest naar Zuid-Afrika en dus pas ik op haar kindje. Verder nog geen huis en geen auto maar daar wordt aan gewerkt. Tja, verder voelt het alsof ik niet ben weg geweest. Alles is nog zo ongeveer hetzelfde dus voel me nog steeds thuis.

Ik ga jullie snel een uitgebreider verhaal mailen maar nu ga ik eerst even genieten van het weekend! Zo komen twee nieuwe vrijwilligers op bezoek uit Mazabuka, vanmiddag een klein feestje en vanavond weer eens lekker stappen!!!!!!

• 21 Januari 2006 - 12:35

Saskia:

Hai meis,
    geniet jij maar lekker van je weekend! Maar laat volgende week wel wat meer weten over je baan en wat je precies doet, ok?
    x

• 21 Januari 2006 - 20:52

Ronald De Groot:

"Shikenu mwani" zeggen ze in het uiterste noordwesten, ofwel in Lunda taal.
    Tot ziens later dit jaar in "ons"Zambia.

• 23 Januari 2006 - 17:34

Kaatje:

He geke, was leuk weer wat avondjes in de change met je te hebben!Eerlijk toegeven de moesel in Beek is toch nog altijd de beste...have fun daar..liefs ikke

• 23 Januari 2006 - 21:24

Jans:

Ha Gé, "Back at Home" dus...
    Succes met het vinden van een huisje en niet heel onbelangrijk met die grote afstanden, de auto!
    Ben benieuwd naar je volgende mail... xx

• 23 Januari 2006 - 22:05

Els:

Hallo Geke,
    Fijn dat je weer bent waar je wilt zijn, die auto en dat huisje komen vast wel. Jij met je ondernemersgeest krijgt dat wel voor elkaar. Succes verder en ik kijk uit naar je uitgebreider verhaal. Groetjes

• 24 Januari 2006 - 19:34

Bas En Caroline:

He Geke,
    leuk dat je even in Breda bent geweest om bij te praten. Geniet van het moeder zijn.
    Groet B+C

• 24 Januari 2006 - 19:34

Bas En Caroline:

He Geke,
    Groet B+C

Geke

tja, wie ben ik en waarom hou ik een weblog bij? Ik heb de keuze gemaakt om naar het buitenland te verhuizen, mijn familie en vrienden hebben mij uiteraard liever in Nederland om de hoek wonen.... dus dan kan ik op zijn minst toch een weblog bijhouden zodat zij mee kunnen lezen met alles wat ik mee maak?!?