Malawi
Door: Geke
Blijf op de hoogte en volg Geke
03 Juni 2006 | Zambia, Lusaka
04 Juni 2006 - 13:02
Petra:
Wordt het nou nog wat met die logde?? -
05 Juni 2006 - 18:25
Rolfvandenbroek:
blij dat ze hier tenminste de grensovergangen met belgie afgeschaft hebben, maar wie weet gebeurdt dat daar ook nog eens, veel plezier nog -
05 Juni 2006 - 18:46
Ronald:
mazzel voor Brenda en mij. Wij gaan in September met openbaar vervoer naar Lake Malawi. Hebben jullie ook in Nkhata Bay "gezeten"? -
07 Juni 2006 - 19:40
Kaatje:
Ha die Ge, hangen de gezellige foto's al aan de muur? weer een lekkere vakantie gehad zo te horen...als rabo-mederwerker voortaan wel t advies voor een goeie verzekering ;-). Ps elastiek was weer een goeie dit jaar...liefs uit beek -
22 Juni 2006 - 17:35
Charlotte:
hee Geke, ik vind het ontzettend jammer dat ik al bijna wegga, maar gelukkig heb ik nog wat foto's van gisteren: voetbal! kijk maar even op charlottepeters.waarbenjij.nu daar staan we weer beeldig op.. Liefs!! -
22 Juni 2006 - 17:35
Charlotte:
25 Juni 2006 - 17:12
Helma Mutsaers:
Hoi Geke,
Ben weer helemaal bij gelezen, geniet van al je avonturen.
groeten
Helma