winter in Zambia - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu winter in Zambia - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Geke Jong - WaarBenJij.nu

winter in Zambia

Door: Geke

Blijf op de hoogte en volg Geke

28 Juni 2006 | Zambia, Lusaka

Nu denken jullie vast: wat een onzin.... ze zit toch in Afrika. Om jullie even uit de droom te helpen: ik zit hier te typen met bevroren tenen, een shirt met lange mouwen aan, een trui, een jasje en een sjaal. Zelfs mijn slippers heb ik ingewisseld voor schoenen! 's middags in het zonnetje is het nog best lekker maar het gebrek aan dubbele beglasing, geen geisoleerde muren of daken en geen centrale verwarming zorgen ervoor dat het binnen koud is!!! brrrr, maar gelukkig duurt dit nog maar een maandje en dan is het weer lekker weer, elke dag slippertjes en een hempje aan!!!!

Verder? Het gaat goed me, zeker omdat we een lang weekend voor de boeg hebben. Dit maal naar South Luangwa National Park om Saskia op te zoeken.
Werk? Ietsjes minder goed als gehoopt maar leuke collega's, we doen werkervaring op en we vervelen ons nog niet, alleen iets meer uitdaging zou gewenst zijn.
Huis? leuk te ervaren in Zambia hoe verschillend de culturen van Finland, Italie en Nederland zijn.
Auto? Tja, het is geen uitgebouwde peugeot en hij brengt me nog steeds van punt A naar B. Gelukkig hebben de meeste van mijn vrienden hier grote 4x4's die ik altijd mag lenene....

Jullie horen dus wel dat het nog steeds goed met me gaat. Helaas weinig spannende dingen dus ik ben ietsjes stiller als vorig jaar!

• 28 Juni 2006 - 17:23

Marloes:

Hoi Geke,

fijn te horen dat het je nog steeds goed gaat.
    Is toch wel even lekker om wat frisser weer te hebben, toch?

Veel plezier nog!!

Groetjes Marloes en Frank natuurlijk

• 28 Juni 2006 - 17:25

Caroline En Bas:

He Geke, leuk om weer een nieuw berichtje van je te lezen! Wij gaan a.s. zaterdag 1 juli naar Kenia. Dus we komen in de buurt. We zullen onze dikke truien maar niet vergeten in te pakken!! Veel plezier nog daar en groetjes vanuit Breda!

• 29 Juni 2006 - 15:06

Ronald:

je overdrijft helemaal niets, Geke. Ik ontving van mijn oom (en die is pater, dus eerlijk!)een Email waarin hij schrijft dat in Solwezi de rijp op zijn motorkap stond. Voor jou een knuffel met warmte!

Geke

tja, wie ben ik en waarom hou ik een weblog bij? Ik heb de keuze gemaakt om naar het buitenland te verhuizen, mijn familie en vrienden hebben mij uiteraard liever in Nederland om de hoek wonen.... dus dan kan ik op zijn minst toch een weblog bijhouden zodat zij mee kunnen lezen met alles wat ik mee maak?!?